ОУ "Св. Климент Охридски"
град Дупница

Ирена Ничева с грамота от МОН

Признание от МОН ????

Ирена Ничева, Старши учител в начален етап в ОУ "Св. Климент Охридски", бе удостоена с грамота "Неофит Рилски"- най-високото отличие, присъждано в образователната система на България.????
Грамота и букет цветя ???? бяха връчени от Директора на училището Юлиана Борисова и Зам.- директора Ася Попова на най-светлия празник – ???????? 24 май – Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност в присъствието на ученици и колеги. ✅
През годините учениците на Ирена Ничева са печелили призови места на общински, областни и национални състезания и олимпиади, участвали са активно в училищни и извънучилищни мероприятия. Тази година, на финалния кръг на националното състезание на Сдружението на българските начални учители нейна ученичка, Ивон Върбанова, спечели златен медал.????
Наградите „Неофит Рилски“ се присъждат ежегодно от МОН на изявени учители в знак на признателност за техния висок професионализъм и значителния им принос в развитието на образователното дело в България.????
Поздравления от целия ни екип, колега Ничева!♥️
Желаем здраве, още вдъхновение и много успехи!????????????????