ОУ "Св. Климент Охридски"
град Дупница

Tържество по случай завършването на седмокласниците

Днес на тържествена церемония учениците от VII „а“ и VII „б“ клас получиха своите свидетелства за завършен седми клас. Чисто и неопетнено бе предадено знамето на ОУ „Св. Климент Охридски“ на бъдещите знаменосци.
По традиция директорът Юлиана Борисова раздаде грамоти за отличен успех и награди изявените ученици. Тя приветства децата и ги поздрави за всички отличия, спечелени през годината.
Учител на годината на ОУ „Св. Климент Охридски“ стана учителят по музика Августина Георгиева, която тази година грабна и специалната награда на Община Дупница в тази категория.Ученик на годината стана Мария Манчова, ученичка от VII “a” клас с класен ръководител госпожа Надя Атанасова. Мария спечели още и грамота „Ученик без нито едно отсъствие“ за тази учебна година. Виктория Станоева и Росен Гребеничарски от същия клас спечелиха грамоти за успех 6.00, а с награди за отличен успех се окичиха още Калин Календжиев, Антоний Близнаков и Мария Манчова.
Учениците от VII “б“ пък връчиха грамоти за непедагогическия персонал и им благодариха за грижите. Бяха наградени и най-заслужилите седмокласници от „Клуба по журналистика“ с ръководител госпожа Десислава Кузманова. Признание получиха и преподавателите Ирена Ничева и Вера Иванова, които са началните учители на децата. Родителите изненадаха всички учители и завършващи със специални грамоти и подаръци. Емоционални изпълнения и сълзи на радост съпътстваха събитието.
На добър час, мили деца!
Желаем ви здраве и много успехи!
Гордеем се с вас!