ОУ "Св. Климент Охридски"
град Дупница
Основно меню

Прием и обучение

ОУ "Св. Климент Охридски" в град Дупница извършва прием на първокласници. Приемът е по документи и не изисква полагане на приемен изпит:

  • заявление по образец;
  • копие от акт за раждане;
  • удостоверение за завършено ПГ;
  • и други документи.

   Основното училище разполага с добре поддържана материална база с множество кабинети и класни стаи, чиста площадка и обширен двор. Всички стаи са оборудвани с учебни средства, които улесняват учебния процес.

    План-приемът в първи клас се извършва в 2 паралелки.

Пътуващите ученици от училището ползват безплатен транспорт.

Пълна информация може да откриете тук: прием 1 клас

Училище Св. Климент Охридски предлага напълно обновена учебна база: с изграждащи се STEM стаи, ремонтирани и красиви клсни стаи, оборудвани с всякаква техника, огромен физкултурен салон, просторна и светла читалня с нови книги - художествена литертура, учебна литература и литература за учители и родители, компютърни зали и т.н. В училището работят млади и ентусизирани високо квалифицирани педагози, разполагаме с психолог, ресурсен учител и предагодически съветник. Децта непрекъснато участват в извъучилищни културни, спортни, образователни и благотворителни инициативи. Предлагат се стипендии за отличен успех. В училището функционират Клуб по журналистика, клуб по музик - цигулки и флейти, Клуб "Забавна математика", клуб по природни науки, тенис на маса, народни танци. Учениците ни печелят много награди и медали от национални, областни и общински състезания.

Заповядайте всеки ден от 09.00 часа до 17.00 часа да разгледате базата и да се запознаете с работата на специлистите ни!